nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Život / UREĐIVANJE DOMA: JEFTINA REŠENJA ZA LEPŠU KUHINJU

UREĐIVANJE DOMA: JEFTINA REŠENJA ZA LEPŠU KUHINJU

Možda nemate novca da zamenite plakare i pločice u kuhinji, ali to ne znači da ne možete malo da je uredite. Uz malo dobre volje, kreativnosti i ne mnogo novca, možete najfunkcionalniju prostoriju u stanu znatno da ulepšate. Evo naših predloga za jednostavna i jeftina rešenja.

POKAŽITE UMETNIČKA DELA

To ne moraju da budu skupoceno ulje na platnu, već neka simpatična slika koja se vama sviđa, i koja se lepo uklapa sa bojama u kuhinji. Jedna ili dve male slike mogu da unesu živost i boju u inače sumornu prostoriju, i od nje da naprave mnogo prijatniji prostor.

 

UBACITE NEKOLIKO OTVORENIH POLICA

Sigurno imate neki ćošak u kuhinji u kom bi polica lepo „čučnula“. Ne morate da plaćate majstora, stavljanje polica je veoma jednostavno – zamolite muža ili prijatelja da vam pomogne. A onda na svoje nove police poređajte cveće, šareno posuđe ili začine. To može da bude veoma dekorativno.

 

 

 

 

 

 

ORGANIZUJTE FIOKE

Što su fioke organizovanije, to u njih više stvari može da stane. A što više stvari vam stane u fioke, to će ih manje biti na radnoj ploči, gde inače prave nered. Zato posvetite pažnju fioci, i dobro razmislite koji je najbolji način da je organizujete.

KORISTITE LEPE STAKLENE TEGLE ZA DEKORACIJU

Ovakve tegle možete da nađete po veoma povoljnim cenama, a mogu da budu i lepe i korisne. U njih možete da stavite bilo šta – od koštunjavog voća, preko brašna i šećera pa sve to začinskog bilja ili testenina.

 

 

 

 

Izvor Žena blic

About Tanja Mladenovska

Pogledajte i

Ako primijetite ovu promjenu na jajima, odmah ih bacite

Obratite pažnju na boju bjelanceta Ilustracija, Foto: Shutterstock Vijesti online 03.11.2022. 00:12hhttps://api-esp.piano.io/publisher/unattended/939?wv=74&v=vz.1.99.4-fdf7ded Fina i ukusna, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.