utorak , 9 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Politika / Vukićević: Komični ministar odbrane poručio da ne treba „dodatna“ već nepostojeće pomoći NATO alijanse

Vukićević: Komični ministar odbrane poručio da ne treba „dodatna“ već nepostojeće pomoći NATO alijanse

„Stvari za sada držimo pod kontrolom“, ponosito ističe ministar konvertitstva. Snaći će se oni… Da, kontrolišu oni izvanredno za sada

Izuzetno bitnu informaciju nam na sabajle pruža ministar vojni: „za sada nam ne treba dodatna pomoć NATO-a“.

Dodatna? Ministar misli, osim one nepostojeće koju je NATO do sada pružio „Maloj“? Doduše, „partneri“ jesu ponudili taksi usluge i usluge kineskog kurira, ali je avion sa kineskom pomoći ipak doletio pod zastavom Bjelorusije, ako snimci ne varaju. Tako da – od NATO-a ni taksija, komentarisao je analitičar Boško Vukićević, jutrošnji intervju za Pobjedu ministra odbrane Predraga Boškovića.

Stvari za sada držimo pod kontrolom“, ponosito ističe ministar konvertitstva. Snaći će se oni… Da, kontrolišu oni izvanredno za sada. Ne bi da im se bilo ko miješa u posao dok koriste vanrednu situaciju za spasavanje propalog DPS-a. Osim možda glupavog UNICEF-a, koji će finansirati namještene ankete za promociju vladajuće partije.

Najbolji dio imbecilne izjave ministra, po riječima Vukićevića tek dolazi: „Ako bude potrebe svakako ćemo aktivirati onaj zahtjev koji smo na početku poslali Briselu“.

 

Ministar Bošković, foto: Mondo

Ponovo ćete aktivirati? Šta tu ima da se aktivira? Vi ste poslali podugačak spisak sa zahtjevima za 320 respiratora, 20 bronhoskopa, 40 laringoskopa, 20 aspiratora, 50 EKG aparata, dva defibrilatora, 5,6 miliona hirurških maski, oko pola miliona maski sa P2 i P3 filterima, oko 6,5 miliona rukavica, oko 250.000 naočara i vizira, preko 336.000 hirurških mantila i još 100.000 nepromočivih, kao i 50.000 nepromočivih kecelja, milion jednokratnih hirurških kapi i naglavaka, naglasio je Vukićević i dodao:

A NATO je čitav taj vaš spisak za zahtjevima jednostavno ODBIO. Iskulirao vas je i ponizio, ponudivši vam taksi usluge, koje naknadno nije ni ispunio. I, šta tu ima opet da se aktivira? Nešto što je već odbijeno? Ne sprdajte se sa narodom, bivši Beli orlu.

Interesantno je koliko režimski mediji forsiraju ovog komičnog ministra; ne skida se sa TV ekrana Javnog servisa i novinskih naslovnica. Iako svaka nova njegova intervencija za sobom nosi neku tešku budalaštinu, lažnu vijest, ili pak uvredu na račun mitropolita crnogorsko-primorskog. Vjerovatno medijski stratezi kleptokratije smatraju da će za dukljansku ideologiju biti ljekovito da se, iznebuha i ničim izazvan, pojavi neki dukljanoid i srbofob iz srpskih Pljevalja. Mada, mnogi neće biti saglasni sa konstatacijom – ničim izazvan. Višestruke plate, pare i privilegije su oduvijek bili najslađi stimulansi za konvertitstvo, zaključio je Vukićević.

 

Lider Pokreta Sloboda narodu, Boško Vukićević (Foto: Dan)

izvor: in4s.net

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Miloš Ković: Zašto EU dozvoljava Hrvatskoj da slavi „Oluju“ i veliča ustaške ideje?

Razumjeti prirodu zla znači spriječiti da se ono ponovi, piše profesor i istoričar u svom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.