ponedeljak , 20 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Zadržavanje zbog napada na policajca

Zadržavanje zbog napada na policajca

 

Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je danas zadržavanje u trajanju do 72h za Zorislava Lekovića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Z.L. je juče lišen slobode zbog osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika CB Pljevlja A.D. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor.

Pošto je obaviještena da je Z.L. zadržan na liječenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje Z.L. u svojstvu osumnjičenog.

„Nakon dostavljanja zapisnika sa saslušanja iz Kotora, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima donijeta je odluka da se osumnjičenom Z.L. odredi zadržavanje u trajanju do 72h zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice  u vršenju službene dužnosti“, navodi se u saopštenju za javnost državne tužiteljke i portparolke Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataše Bajčete.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pripremaju papire za deponiju u Šumanima

Više od 40 godina pepeo i šljaka, nusprodukti rada Termoelektrane Pljevlja, odlažu se na Maljevcu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.