ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Zahtjevi za nabavku peleta predaju se od 24. septembra do 3. oktobra

Zahtjevi za nabavku peleta predaju se od 24. septembra do 3. oktobra

Od dana, 24. septembra, 2018. godine do 03. oktobra, 2018. zainteresovani građani opštine Pljevlja moći će da predaju zahtjeve za nabavku energenata peleta.

Na zahtjevu će građani upisati ime i prezime, matični broj i adresu stanovanja, zaokužiće količinu za koje su zainteresovani. Napominjemo da će sugrađani moći kupiti jednu ili dvije tone energenta. Količine između jedne i dvije tone neće biti moguće kupiti, jer će energenti biti fabrički izvagani. Kada se preda zahtjev službenici Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove, saobraćaj i vode obići će podnosioca zahtjeva kako bi se uvjerili da isti posjeduje peć koja koristi ovaj energent koji je predat u zahtjevu. Nakon obavljenog obilaska sugrađani će biti pozvani da izvrše uplatu pripadajućeg dijela, a potom će im se, uz priloženu uplatnicu izdati potvrda sa kojom će moći da preuzmu energent.

Očekivane količine energenata – 1050 tona peleta – biće dovoljne da podmire potrebe zainteresovanih sugrađana,dobavljač Mikromont d.o.o.Bijelo Polje.

Sekretarijat za stambeno komunalne poslove, saobraćaj i  vode

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Još bez registra pedofila, sudovi poslali nepotpune podatke

Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.