subota , 1 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Zakazivanje za skener počinje sledeće nedelje

Zakazivanje za skener počinje sledeće nedelje

Krajem decembra prošle godine Opšta bolnica u Pljevljima nabavila je novi šezdesetčetvoroslajsni skener koji će građanima biti na usluzi sredinom februara. Pljevaljskim novinama su se obraćali sugrađani koji tvrde da skoro dva mjeseca pokušavaju da urade snimak kičme, pošto trpe stalne bolove u leđima, ali da im izabrani ljekari nisu dali uput za snimanje na strani pošto sada Pljevlja imaju novi skener, te im je jedino preostalo da piju tablete za umanjenje bolova.

„U prvoj nedelji februara završena je kompletna obuka medicinskog osoblja za rad na novom skeneru koju su radili dobavljači iz inostranstva. Zbog novogodišnjih praznika obuka je trajala malo duže ali za to vrijeme vršena su snimanja na skeneru hitnih pacijenata, kaže direktor Opšte bolnice Saša Grbovića koji je rekao da sledeće nedelje počinje snimanje pacijenat na zakazivanje i da će građani dobiti dobiti najkvalitetnije snimke uz znatno kraće vrijeme snimanja i mnogo manje zračenje u odnosu na stari aparat.

Pljevlja nisu imala skener od novembra 2020. godine kada se pokvario stari aparat za koga se više ne proizvode rezervni djelovi.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DANAS SE TREBA UZDRŽATI OD ZLIH MISLI: Danas je praznik Vere, Nade, Ljubavi i njihove majke Sofije,važno je da URADITE OVU STVAR

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave praznik posvećen Svetim mučenicama Veri, Nadi, Ljubavi i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.