subota , 13 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Zaposleni NLB Banke obezbijedili pakete hrane i higijene za bebe

Zaposleni NLB Banke obezbijedili pakete hrane i higijene za bebe

Zaposleni NLB banke, ličnim donacijama, obezbijedili su 400 paketa pomoći u vidu hrane i higijene za bebe koje će Crveni krst Crne Gore uručiti porodicama u stanju socijalne potrebe.

– U vrijeme kada solidarnost ima nemjerljivu ulogu u prevazilaženju socijalnih i ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa i neophodnim mjerama za sprečavanje njenog širenja, na inicijativu zaposlenih u NLB Banci, organizovana je donatorska akcija, sa željom da se obezbijedi pomoć onima kojima je to u ovom trenutku neophodno. U komunikaciji sa Crvenim Krstom Crne Gore procijenjeno je da je pomoć potrebno uputiti porodicama u stanju socijalne potrebe, sa bebama do 12 mjeseci starosti – saopštili su iz NLB banke i dodali da su zaposleni NLB banke su uvijek pokazivali visok nivo društvene odgovornosti i osjećaja za probleme zajednice. Velikim brojem pojedinačnih donacija, prikupljena su novčana sredstva za nabavku 400 paketa pomoći koji sadrže higijenske artikle i hranu za bebe.

– -NLB banka je ranije, Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, uručila donaciju za nabavku zaštitne opreme za zdravstvene radnike vrijednu 40.000 eura, a finansijski je podržala i inicijativu Udruženja banaka za nabavku dva respiratora za potrebe Kliničko bolničkog centra Crne Gore. Banka se pridružila kampanji OstaniDoma i u tu svrhu, svojim klijentima je ponudila niz povoljnosti kojima se podstiče upotreba digitalnih kanala za korišćenje bankarskih usluga – bez provizija.NLB Banka i njeni zaposleni nastaviće da njeguju odgovoran odnos prema zajednici u kojoj posluju, uvažavajući potrebe svojih klijenata i društva u cjelini – naveli su iz NLB banke.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.