nedelja , oktobar 24 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Zastava Vasa Kneževića najljepši automobil

Zastava Vasa Kneževića najljepši automobil

Veliko interesovanje publike i raznoliki, a dobro očuvani primjerci automobila obilježili su memorijalnu Izložbu oldtajmera „Dragan Arsović“.

U kategoriji naljepši automobil, laskavu titulu ponijela je Zastava 1300, čiji je vlasnik Knežević Vaso. Za najorginalniji automobil proglašen je Fiat 125p, čiji je ponosni vlasnik Danilo Mijović, dok je najstariji izloženi automobil Pežo “404“, vlasnika Duška Novovića.

„Prošle godine smo imali pauzu zbog situacije sa korona virusom tako de je ovo šesta izložba po redu. U međuvremenu  smo izgubili našeg druga Dragana Arsovića, koji je bio jedan od osnivača i izlagača na ovoj izložbi. Odlučili smo da od danas ova manifestacija nosi njegovo ime. Zahvalaljujemo se porodici Arsović koja nam je poklonila maketu automobila. I ove godine biramo najljepši, najstariji i  najorginalniji“ automobil, kazao je na otvaranju ove manifestacije direktor TO Berane, Ivan Radević.

Izložbu Oldtajmera organizuje Turistička organizacija, u okviru tradicionalne manifestacije “Beranskog kulturnog ljeta”.

Izvor: radioberane.me

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Proslava hramovne slave Sv. Petke

Proslava Svete Petke uz molitvu, litiju i duhovnu muziku

  Srpska pravoslavna crkvena opština Pljevlja najavila je proslavu hramovne slave 27. oktobra. Toga dana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *