četvrtak , 29 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Zastupnik Mitropolije: Ne popuštajte Đukanoviću, ugovor sa crkvom da se završi danas

Zastupnik Mitropolije: Ne popuštajte Đukanoviću, ugovor sa crkvom da se završi danas

Milo će uvijek biti protiv svakog ugovora sa crkvom, jer njemu ne smeta ugovor, već mu smeta Bog i crkva, kazao je Kavarić

Na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore treba izglasati Ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom i završiti sve, poručio je pravni zastupnik Mitropolije crnogorsko-primorske Dalibor Kavarić.
– Nema razloga da se to danas ne završi, jer se odlaganjem ne bi ništa promijenilo, osim na gore po Crkvu- dodao je on.

Poručio je da je predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović prije dva dana rekao da je Crkva subjekat koji ne poštuje najviše državne vrijednosti.

– On se tako i ponaša prema Crkvi, kao prema najvećem državnom neprijatelju i zato pokušava preko odlaganja da napravi novu prevaru, samo da se Ugovor nikad ne potpiše. Svako oklijevanje, dvoumljenje i odlaganje, samo daje novi prostor Đukanoviću, da smisli novu prevaru i manipulaciju i da proba da minira i upropasti Ugovor sa Crkvom, samo da se Ugovor nikad ne potpiše. Ne treba popuštati onome ko je crkvu označio kao svog državnog neprijatelja. Milo će uvijek biti protiv svakog ugovora sa crkvom. Njemu ne smeta ugovor, već mu smeta Bog i crkva jer je izabrao drugog Bofa i drugog gospodara da im vjerno služi, a na štetu naroda i cijele države- zaključio je Kavarić.
Izvor-Dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Milović isključen iz PES-a, Mujović predložen za člana Predsjedništva

Andrej Milović je većinom glasova članova Predsjedništva isključen iz Pokreta Evropa sad. Kako je saopšteno …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.