subota , 13 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Zerina Bosović – FLEX Alumni koordinator mjeseca za februar 2020.

Zerina Bosović – FLEX Alumni koordinator mjeseca za februar 2020.

FLEX je program za učenike srednjih škola koji žele da besplatno provedu jednu školsku godinu u SAD, pohađajući američke srednje škole i živeći sa američkim porodicama! Stejt department Vlade SAD u potpunosti finansira FLEX program. Američki savjet je administrator programa.
Na facebook stranici Flex Montenegro, detaljnije su navedene osobine i aktivnosti koje su Zerinu predložile za koordinatora mjeseca alumni zajednice:

„Zerina ima neverovatnu energiju koju unosi u sve što radi. Zajedno sa kolegama je razvila bezbroj inovativnih ideja za aktivnosti i događaje koji su se odvijali u februaru; englesku radionicu, dobrovoljno davanje krvi, sajam koledža, čišćenje životne sredine i više aktivnosti za Dan zaljubljenih i Black history month.

Februar je bio i mesec u kojem je Zerina organizovala svoj CR ispitni trening. Ona je pozvala CRS da podjele svoje veštine sa ostatkom grupe i usmjeravala ih u pravljenju detaljnog plana za svaki mjesec do kraja boravka. Kada su ubrzo nakon toga postavljena ograničenja na grupna okupljanja i putovanja, umjesto da budu obeshrabreni i odustanu od svih planova koje su napravili, Zerina je brzo okupila CRS na virtuelni sastanak gdje su preradili svoje planove kako bi se prilagodili novim okolnostima. Ovi novoplanirani projekti – uključujući kampanju društvenih medija za podjelu  savjeta SZO kako bi se spriječilo širenje coronavirusa; trening o savjetima i načinima kako da učite od kuće i iskoristite korisne aplikacije pažljivo su prilagođeni trenutnim potrebama i alumni zajednice i šire zajednice.

Zerinina posvećenost, fleksibilnost, pozitivan stav i liderske sposobnosti inspiracija su i drugima.“

Pridružite nam se u čestitanju Zerini i ostanite povezani!
#flexprogram #flexalumni #statealumni #exchangesconnect #exchangesourworlds

Fotografija korisnika FLEX Montenegro
izvor: facebook

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Litija na Žabljaku na Preobraženje

Liturgiju će služiti Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom, sa početkom u 9 sati Crkvena opština …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.