ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Sport / Zlatna medalja biciklističkog tima na MOSI i novi rekord Cerovića

Zlatna medalja biciklističkog tima na MOSI i novi rekord Cerovića

Pljevaljski biciklistički tim osvojio je zlatnu medalju na 56. MOSI Sokolac 2019. Kapiten tima Goran Cerović uspio je da po 9. put uzastopno slavi na MOSI u pojedinačnoj konkurenciji i na taj način uđe u istoriju ovih igara. Cerović je sa vremenom od 29 min bio ubjedljivo prvi i sa prednosću od 7 minuta nad drugoplasiranim vozačem iz Bijelog Polja.

Goran je oborio i rekord staze na Sokolcu (14 km) i to za 13 min što dovoljno govori o fenomenalnom nastupu Cerovića na 56. MOSI. Treba napomenuti da se pljevaljski i crnogorski biciklista Goran Cerović sprema i za nastupe na Svjetskom i Evropskom prvenstvu jer su norme odavno ostvarene. Zbog toga ce ovom biciklističkom asu biti potrebna pomoć i podrška pa ostaje nada da ce naići na otvorena vrata potencijalnih sponzora ali i tradicionalnih poput opštine Pljevlja i Rudnika Uglja.

Ono sto je bitno Cerović je u dobroj formi i nema nikakvih zdravstvenih problema a i ovaj put je dao svoj puni doprinos za što bolji sveukupni plasman Pljevalja na 56. MOSI Sokolac 2019.

Na kraju treba istaći da će u Pljevljima u nedjelju 14. jula biti održana peta biciklijada pa pljevaljski šampion u biciklizmu Goran Cerović poziva sve bicikliste i ljude koje podrzavaju zdrave stilove života da dođu i uzmu učesće u ovoj originalnoj sportsko rekreativnoj manifestaciji.

Goran Cerović MOSI 19start biciklista MOSI19

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Poraz rukometaša u polufinalu Kupa

U polufinalu završnog turnira Kupa Crne Gore koji se igrao danas u Podgorici, rukometaši Rudara …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.