sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / ZZZ CRNE GORE NIJE ODOBRIO FINASIRANJE NI JEDNOG PROJEKTA IZ PLJEVALJA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSI

ZZZ CRNE GORE NIJE ODOBRIO FINASIRANJE NI JEDNOG PROJEKTA IZ PLJEVALJA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSI

Zavod za zapošljavanje Crne Gore će, sa preko 2,4 miliona evra vrijednom grant šemom, finansirati 52 projekta za zapošljavanje OSI što će omogućiti angažovanje 420 lica sa invaliditetom.

“Od tog boja, 293 lica će biti zaposlena tokom trajanja projekta, što čini 69 odsto uključenih lica. Nakon završetka projekta biće zaposleno 140 lica sa invaliditetom, u najkraćem trajanju od devet mjeseci. Napominjem da svi predloženi projekti za krajnji rezultat imaju zapošljavanje nakon završetka projekta”, najavio je direktor Zavoda Suljo Mustafić i poželio izvođačima projekata uspješnu realizaciju i ostvarenje zacrtanih projektnih ciljeva.

Prema raspoloživim podacima sa sajta ZZZ CG odobreno je finasiranje 52 projekta  u sledećim opštinama: 15 projekata u Bijelom Polju; 14 u Podgorici; 7 u Rožajama; 6 u Beranama; 3 u Adrijevici; 2 u Ulcinju; po 1 u Kotoru, Mojkovcu, Nikšiću, Petnjici i Baru.

Prema informacijama sa kojima raspolažemo iz Pljevalja je bilo prijavljeno 8 projekata.

Postavlja se pitanje zašto baš ni jedan projekat iz Pljevalja nije podržan za finansiranje?

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DOO „Vodovod“: Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja potrošača

Zbog izvođenja radova na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži, dana 27.09.2022. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.